Ексдепутат, лідер руху “Влада молоді” Максат Кунакунов в ефірі програми “On Target” з капітаном Гарі Табах розповів, які у нього стосунки з нинішнім президентом Киргизії Садиром Жапаровим і що зараз з експрезидентом Алмазбеком Атамбаєвим.

Максат Кунакунов зазначив, що Садир Жапаров відноситься до нього в рамках ролі "президент-громадянин країни".

"Нас багато що пов'язує в минулому, звичайно. Ми разом боролися свого часу проти режиму Атамбаєва. Атамбаєв на сьогоднішній день у в'язниці. Коли він потрапив до в'язниці, він потрапив в мою камеру, де я сидів. Бумеранг. Звичайно, зла не бажаю, але це бумеранг... Вони намагалися різні методи використовувати. У всіх терористичних актах звинуватити мене. Сам президент виступав перед народом на свята. У 2015 році у нас 31 серпня був День Незалежності, і президент виступає і каже: "Не треба боятися Америки або Росії, у нас треба боятися ось молодого політика". Настільки він давав вказівку пряму по телебаченню", - сказав Кунакунов.

За його словами, в Киргизії тільки відбулися вибори, тому до наступних виборів ще 4 роки, і все може змінитися. Чи буде він балотуватися в президенти на наступних виборах — буде видно в майбутньому.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що колишній президент Киргизстану Алмазбек Атамбаєв отримав звинувачення у вбивстві співробітника спецпідрозділу "Альфа" Держкомітету нацбезпеки.

Як повідомляв Знай.ua, Гудков зазначив, що якби він залишився в Москві, то його б точно посадили.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Медведчук заявив, що домашній арешт обмежує його депутатську діяльність і діяльність як опозиційного політика.