Політолог та аналітик Олександра Решмеділова в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповіла, що Україна повинна увійти в зрілу демократію.

"Якщо ми ще досі не зрозуміли, що будь-які гарантії, меморандуми і обіцянки можуть бути порушені, і не в нашу користь, відповідно — треба робити висновки. Треба ставати дорослішими. Тому що підповзаючи до 30-тої річниці незалежності, з молодої демократії Україна перетворюється в зрілу жінку. Яка повинна вже трошки досвіду набратися. Яка повинна покладатися на свої сили. Яка повинна розуміти, що всі проблеми, які її оточують, це результати і плоди її дій в тому числі. А не просто до неї вороже налаштований весь світ", - сказала Олександра Решмеділова.

Вона зазначила, що українська влада повинна зробити висновки, які необхідні в процесі дорослішання.

"Наші незавершені гештальти будуть нас переслідувати дуже довго. І не на одного психолога доведеться витратитися, для того, щоб прийняти цю гірку пігулку. Для того, щоб зрозуміти, скільки б не робили заяв потенційно нові гравці в Європі — поки це вилами по воді. І домовлятися все одно треба ще з діючими гравцями", - додала аналітик.

За її словами, хоч канцлер Німеччини Ангела Меркель і закінчує вже свою кар'єру, але її не можна назвати кульгавою качкою.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Томенко розповів, чи потрібен парад до 30-річчя Незалежності України.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Микола Томенко заявив, що незалежна Україна — головний ворог Путіна.