Політолог Тарас Загородній у своєму блозі розповів про невдалі ініціативи уряду. За його словами, політика влади може призвести до того, що люди будуть їхати з України.

«Зараз збираються приймати закони, головний зміст яких, що нібито оподаткування людей буде рости в геометричній прогресії. Яскравим прикладом є закон №5600. Він красиво називається антиолігархічним, але в дійсності там зашиті страшні норми, які просто будуть вбивати економіку», - зазначив Загородній.

За словами експерта, влада заявляє, що збільшить ренту на видобуток руди і грошей почне в бюджет йти більше.

«Вони вбивають малий бізнес в інтересах великого бізнесу. Вони вводять безпрецедентні повноваження податкової, які, якщо буде якась заборгованість навіть на день, відразу ж забирають можливість виїжджати за кордон», - сказав Загородній.

Як зазначив політолог, влада буде сприяти тому, щоб люди продавали свою землю, збільшуючи податки. За словами експерта, така політика уряду призведе до того, що люди будуть виїжджати з країни, а великий бізнес не буде вкладати свої гроші.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній розповів про операцію із затримання ПВК «Вагнер».

Також Знай.ua публікував думку Загороднього, що корупція в Україні вигідна Заходу.