У разі нападу на Україну Росії буде непереливки. Так сказав громадський діяч Андрій Пелюховський у програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським».

На думку ведучого, Росії не захопити Україну завдяки самому лише ядерному потенціалу. Він підкреслює, що Україна – це 40 мільйонів населення, дуже сильного і готового захищатись, а не якісь невеликі Абхазія чи Придністров’я. «Я вважаю, що є єдиний український народ, який повинен виступати єдиним фронтом», - констатує він.

За словами експерта, столиця України стане кісткою в горлі Російської Федерації, як колись це було і з Грозним, але тут буде набагато гірше. «Їм навіть Київ дуже проблематично буде захопити, у нас дуже сильна і патріотична нація», - каже він. Загалом Пелюховський висловлює повагу до українського народу, країни взагалі і обіцяє ніколи її не покидати.

У разі ж нападу на Україну, попереджає він, Росії буде важко. «Ця війна всередині може затягнутися на роки і, в принципі, ми можемо дочекатися смерті їхнього ватажка природним шляхом», - міркує він.

Принагідно Пелюховський розповідає про свою позицію: сам він готовий боротися і знищувати агресорів у кількості не сотень, а навіть тисяч. «Я націоналіст центрист і не належу ні до правих, ні до лівих, але я дуже радикальний чоловік», - констатує експерт.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пелюховський заявив, що у Путіна є пунктик зробити знову Радянський Союз.

Також Знай.ua писав про те, що Пелюховський попередив про наміри Путіна влаштувати восени в Україні внутрішній конфлікт.