У новій програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським» громадський діяч Андрій Пелюховський розповів, що Путін вже давно уявив себе царем Петром I і хоче поласувати Україною, приєднавши її до Росії.

«Путін каже і обговорює те суспільство, в якому він виріс і яке дало йому паросток того, де він опинився. Він же колишній радянський офіцер Комітету державної безпеки, Путін виріс на ідеології Радянського Союзу і прекрасно розуміє всю його складову. Тому у Путіна конкретний пунктик зробити знову Радянський Союз», - підкреслив він.

Пелюховський сказав, що з Білоруссю у нього вже питання вирішене, Молдова і так заплигне, Кавказ практично вже під ним, він хоче загребти Україну. Як у нього постане питання з Казахстаном та іншими державами не відомо, вважає він, але у нього в голові сидить ідея відновити монархію колишнього Радянського Союзу.

«Подивимося, як у нього це вийде, але я найбільше впевнений, що Росія про Україну зламала б свої зуби, якби звичайно у нас було розумне управління. Тут потрібні знання. І для того, щоб вийти з-під зовнішнього управління, нам потрібен сильний аргумент і позиція сили теж. Ми розмовляємо і спілкуємося не на рівних правах і якщо у нас виникне будь-який військовий конфлікт що з Китаєм, що з Росією або з Америкою - ми приречені, тому що одного сили духу мало», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Харебіна, що Путін у своїй статті оперує категоріями XVII століття.

Також раніше для Знай.ua Трюхан розповідав, що нам треба позбавлятися від залежності, не тільки від труби, але і від Росії.