Сьогодні, 16 липня, о 19:00 на каналі «А як насправді?» запускається новий проєкт «Юристи відповідають», де адвокати будуть в прямому ефірі роз'яснювати важливі юридичні теми і давати відповіді на запитання глядачів.

На прямій трансляції запрошені адвокати щоп'ятниці будуть піднімати найактуальніші теми в юридичному полі.

Першим запрошеним експертом став адвокат Адвокатського об'єднання «Мітракс» Владислав Скирда, який розповість все про списання заборгованостей прямо з банківських рахунків боржників. Юрист пояснить, який механізм стягнення боргів по аліментах, кредитах, штрафах за порушення ПДР та інших боргів, а також порадить, як уникнути судових тяганин.

У прямому ефірі кожен матиме можливість поставити питання, які стосуються теми ефіру, і отримати коротку консультацію від кваліфікованого юриста.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чорновіл заявив, що закон про деолігархізацію безпечний для олігархів.

Нагадаємо, раніше для Знай.ua адвокат заявив, що Проєкт №5600 дає податковій надзвичайні повноваження, яких не повинно бути.