В України зараз повинні бути партнерами всі, з ким вигідно працювати Україні. Про це розповів експрацівник посольства США у Вашингтоні Андрій Теліженко у програмі блогера Мирослави Бобровської «А як насправді» на YouTube.

«Якщо вигідно працювати з США, ми з ними працюємо, вигідно з Британією - працюємо з нею», - підкреслив він.

Теліженко вважає, що треба і з Китаєм домовлятися, якщо це нам буде вигідно, і ніхто не має право вказувати, з ким нам працювати. За його словами, ми самі повинні вибирати, з ким нам працювати, і це головна мета бути незалежною і суверенною державою, але для цього потрібен сильний уряд і сильні державники.

«Україні треба робити свою політику всередині і відбудувати спочатку сильну державу, щоб у нас була сильна база, фундамент, не розвалювати державну машину, не давати керувати ні англійцям, ні американцям, нікому взагалі нашою країною. Ні бігати, ні просити, тому що у нас зараз проблема, коли всі приїжджають на Захід, і опозиція в тому числі, і щось просять, а натомість нічого не пропонують», - сказав він.

Теліженко вважає, що ми повинні стати сильними і незалежними, як раніше, і повернути свої території.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

«Україна не повинна нікому давати впливати на свою внутрішню політику, а працювати з усіма на рівних», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Бізяєва, що Китай не розглядає поки стратегічним партнером Україну.

Також раніше для Знай.ua Бортник розповідав, що Блінкен зажадав від Зеленського.