Яким чином Україна може в нинішніх умовах зберегти свій суверенітет? Свою думку з цього приводу у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» висловлює військовий експерт Юрій Кочевенко.

«Річ не в тому, чи можемо ми відстояти свій суверенітет, а в тому, що у нас немає іншого вибору. З цим справа йде так само як з армією. Кажуть, вона «така-сяка», погано озброєна, погано оснащена – але річ у тім, що в нас іншої нема. Якщо у нас не буде цієї армії, то у нас не буде нічого. Так, у нас погана влада, не настільки професійна і патріотична, як нам би хотілося. Але іншої влади у нас немає. Ми її вибрали – значить, це ми такі. Потрібно шукати можливості всередині цього порядку денного. А потім будуть нові вибори, буде можливість для змін. В цьому ми відрізняємося від сусідів, але ж вони хочуть, щоб у нас все стало як у них. Ми-то свою владу можемо переобрати, а вони ні», - підкреслює гість програми.

За його словами, якщо ця влада нам не подобається, то потрібно вибирати більш гідних людей.

«Але наша внутрішньополітична дискусія не повинна впливати на нашу зовнішньополітичну єдність. Зовні ми повинні виглядати як єдина країна. Якщо президент їде кудись домовлятися, то його потрібно сприймати як президента, а не як особистість – і забути про свої претензії особисто до нього», - каже Юрій Кочевенко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він пояснив, що зовнішня політика США тільки в малому ступені визначається особистістю президента.

Також Знай.ua повідомив, що Кочевенко відзначив суттєвий прогрес в українській армії за роки війни.