Директор Українського інституту аналізу та менеджменту політики Руслан Бортник в ефірі програми "Культ Особистості" з Русланом Бізяєвим розповів, що Україна продовжує вести торги з Європою.

Руслан Бортник зазначив, що Україна продовжує торги з Заходом, і не перейшла під зовнішнє управління.

"Тривають торги. Навіть якщо ми говоримо з вами про правки, які стосуються судової реформи. Про нібито домінуючу роль іноземних експертів під час формування Вищої кваліфікаційної комісії суддів. Там ще стільки всього закопано. Я тільки один елемент підкажу: наприклад, новий запуск судової реформи можливий тільки якщо є чинний голова Вищої ради правосуддя. Він її запускає. А його зараз немає. І невідомо, коли він ще буде", - сказав Бортник.

За його словами, в плані того, що написано дрібним шрифтом, українська влада дуже просунута.

"Наша бюрократія робить європейських партнерів, і робить їх не перший рік. Це з 2014 року послідовно робиться. Бажаєте ви? Нате, ось вам. Але потім ми десь маленьким шрифтом пропишемо все те, що всі ваші реформи, всі ваші гроші, які ви витрачаєте тут, обнулить", - додав Руслан Бортник.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він зазначив, що це робить Україну політичним Афганістаном, який дуже легко захопити, і неможливо ним керувати.

Як повідомляв Знай.ua, Завальнюк зазначила, що за офіційною статистикою, ми заробляємо менше всіх в Європі.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Ялі розповів, чи дійсно Україна планує співпрацювати з Китаєм.