Цієї п'ятниці, 23 липня, о 18:00 на каналі «А як насправді?» виходить черговий ефір проєкту «Юристи відповідають». Темою нового випуску стануть питання сімейного права: аліменти, міжнародне викрадення дітей батьками і багато іншого.

Про це стало відомо з анонсу на каналі «А як насправді?».

Гостем другого випуску став адвокат, керівник практики сімейних і цивільних спорів Адвокатського об'єднання «Мітракс» Юрій Бабенко. Під час трансляції він розповість, як діяти, якщо один з батьків не повертає дитину з-за кордону, пояснить, як стягнути з колишнього аліменти, навіть якщо він за кордоном і обговорить найактуальніші питання, які хвилюють українців при розлученні.

Під час ефіру кожен глядач зможе поставити питання на тему випуску адвокату і отримати юридичне роз'яснення на запитання, які його хвилюють.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, що Шишкін порівняв українську Конституцію з ганчіркою, об яку витирають ноги.

Як повідомляв Знай.ua, адвокат заявив, що у людей ще багато способів уникнути стягнення заборгованості.