Сьогодні, 23 липня, о 18:00 на каналі «А як насправді?» виходить черговий випуск проєкту «Юристи відповідають», в якому головною темою ефіру стануть сімейні питання, що турбують багатьох українців: аліменти, розлучення, виїзд з дитиною за кордон і багато іншого.

Гостем нового випуску став адвокат, керівник практики сімейних і цивільних спорів адвокатського об'єднання «Мітракс» Юрій Бабенко.

У режимі лайв він розповість про те, як оперативно діяти, щоб повернути вкрадену батьком дитину з-за кордону, як захистити своє право на аліменти навіть в іншій країні і відповість на багато інших важливих питань в сімейній сфері.

Під час ефіру кожен глядач матиме можливість поставити юристу питання, які стосуються теми ефіру, і отримати безкоштовні відповіді від професіонала.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, що українцям розповіли, як отримати пенсію у разі втрати документів про розмір зарплати.

Як повідомляв Знай.ua, адвокат заявив, що були внесені зміни до порядків банківської таємниці.