Представники партії «Держава» на своєму офіційному сайті заявили, що Україна повинна бути нейтральною країною. У публікації зазначено, що через прозахідну позицію Грузія втратила багато солдатів та грошей в Афганістані.

«Грузинський окупаційний контингент ганебно вивели з Афганістану, рятуючись від талібів. Грузія так хотіла сподобатися США і НАТО, що протягом багатьох років відправляла на забій тисячі своїх солдатів до Афганістану», - сказано на сайті.

У публікації зазначено, що в результаті загинуло 32 грузинських солдати, а 435 – поранено. На сайті сказано, що це офіційна статистика, а які реальні цифри – невідомо.

«За 20 років кровопролиття і терору афганського народу, війська коаліції домоглися лише збільшення в десятки разів виробництва наркотиків в Афганістані та розвитку радикального ісламізму. Навіщо маленька і злиденна Грузія пускала на вітер сотні мільйонів бюджетних грошей і поливала землю Афганістану кров'ю своїх солдатів? Питання досі відкрите, адресоване грузинським політикам зі зниженою соціальною відповідальністю», - підкреслено в публікації.

Як зазначено на сайті, така співпраця з США виявилося деструктивною для Грузії. У публікації сказано, що нам теж варто побоюватися такого результату подій, тому партія «Держава», як сказано в заяві, виступає за нейтральний статус України.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, «Держава» безумовно буде відстоювати права всього народу України: в партії заявили про тиск влади на КСУ.