Радянська і російська актриса Лариса Удовиченко у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» розповіла про свою любов до Одеси. За словами російської актриси, вона відчуває себе одеситкою.

«Я виросла в Одесі і щороку я поверталася до Одеси. Спочатку на канікули, на літо. Потім, коли у мене народилася дочка, ми приїжджали щоліта і знімали дачу. Щороку я поверталася до Одеси – для мене літо існувало тільки одеське», - зазначила Удовиченко.

За словами актриси, за все проведений час в Одесі вона встигла відчути це місто по-справжньому рідним для себе.

«Я відчуваю себе одеситкою – я не відчуваю себе москвичкою. Москва не стала моєю - вона така більш стримана, швидка (хоч тоді й не була такою) і вона прохолодна, а Одеса неймовірна. Стільки друзів одеситів і близькі. Тому Одеса в мені, а я в ній», - сказала Удовиченко.

Актриса підкреслила, що в Одесі вона відчуває себе дуже комфортно і затишно, а Москва для неї не така рідна як Одеса.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Титаренко заявила, що політиків треба обирати по користі для країни.

Також Знай.ua публікував слова Титаренко: Донбас – теж наша батьківщина, наші люди там живуть.