Актриса, театральний діяч Любов Титаренко у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» розповіла про професійний фактор в правлінні країною. За її словами, країною повинні керувати експерти в усіх галузях.

«Повинні прийти професіонали, які знають, що таке індустріалізація, як повернути заводи і що таке кораблебудування. Усе зруйновано. Під лежачий камінь вода не тече. Якщо брати по співвідношенню, то багато людей сьогодні «прокинулося», - зазначив Титаренко.

На думку актриси, нинішня влада веде країну в нікуди, тому що в країні не відбувається ніяких змін і потрібних реформ, які могли б розвинути Україну. За її словами, за країну повинні взятися професіонали.

«Пр**рали» країну в усіх напрямках. Для мене патріотизм – кожен день і він проявляється в першу чергу не на війні, де можна проявити себе героєм, коли захищаєш батьківщину. Донбас – теж наша батьківщина, наші люди там живуть», - сказала Титаренко.

За словами Титаренко, люди повинні слухати один одного, розуміти і чути, інакше нічого доброго не буде.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ноябрьов розповів, чому у нього не вийшло заробити на успішних проєктах.

Також Знай.ua публікував слова Ноябрьова: У Києві не було жодного магазину з вивіскою не українською мовою.