Український телеведучий Ілля Ноябрьов у програмі “Сніжна лавина” зі Сніжаною Єгоровою розповів, чому він не зміг заробити на своїх успішних проєктах.

Ілля Ноябрьов розповів, як він створював успішні проєкти, але при цьому не заробляв на них.

"Зараз я вже розумію, можливо, якщо б зараз це сталося, то я б вже розумів, як на цьому заробити гроші. А тоді я не розумів. По-перше, мені здавалося, що раз вже це вийшло, то це назавжди. Це найбільша помилка. Коли починаються якісь перші гроші, тобі здається, що це буде завжди. І ти не відкладаєш в "глухий кут", - сказав Ноябрьов.

Він зазначив, що при цьому не може розкрутити проєкт, а відразу йде в "лірику".

"Я з натури різночинець. Я можу писати, можу не писати. Можу розважати, можу не розважати. Можу режисерувати, можу ще щось робити. І слава богу, що ці всі періоди мого життя приносили результати... Цю дисципліну привели більш-менш в порядок тільки в останні роки. Раніше навіть знайти хорошого юриста, який би розбирався в авторському праві, було дуже складно", - додав телеведучий.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За його словами, багата не та людина, у якої багато грошей, а та, якій їх вистачає. При цьому, іноді з'являються люди, які хочуть інвестувати в його проєкти.

Ноябрьов розповів, що у нього виходило заробляти гроші в банківській сфері, а під час роботи продюсером на "Першому Національному" заробити було нереально.

"Я зараз, заднім числом, розумію, що на фільмі, своєму першому повному метрі “Тринадцять місяців” я міг заробити, собі покласти в кишеню досить пристойні гроші. Закінчилося все тим, що я сказав: "Слава богу, що я нікому нічого не винен". По-перше, зв'язався з людьми, які мене підвели — це не те слово... Але мені завжди в житті відбувається якась компенсація. Я звик, що якщо щось відбувається таке зі мною — я намагаюся зробити правильний висновок", - додав Ілля Ноябрьов.

Як повідомляв Знай.ua, Ноябрьов розповів, що персонаж, який йому найближчий — це Мюнхгаузен.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Данилець розповів, як починався їхній дует з Моісеєнко: "Нас пожирали після кожної поїздки".