Голова політичної партії “Рідна країна” Микола Томенко в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, з якими проблемами зіткнулися під час Олімпіади-2020, що проходить в Японії.

Микола Томенко зазначив, що складність проведення Олімпіади цього року полягає в тому, що японці мають антиолімпійську громадську думку.

“Швейцарія відмовилась приймати Олімпіаду, тому що люди виступили проти. Чи Чемпіонат світу, вже не пам’ятаю. Вони вважали, що це додаткові видатки, і краще їх пустити на швейцарський народ рідний. Японія тоді радісно сприйняла, коли був доковідний період, що вони перемогли, і Токіо приймає Олімпіаду. Але зараз у них фактично постійно більша частина населення була категорично проти”, - сказав Томенко.

За його словами, якщо країна погоджується провести Олімпіаду, то її уряд бере на себе зобов’язання щодо організації.

“Тобто, японське керівництво гарантувало, і воно стало заручником цієї ситуації. Щоб вийти з цієї ситуації — це Олімпіада, яка безмовна, без оплесків, без нічого. Тобто, глядачі заборонені. Ми можемо, як члени оргкомітету, як тренери, бути”, - додав Микола Томенко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Він зазначив, що малочисельним глядачам буде заборонено аплодувати, викрикувати лозунги своїх країн, вживати напої, в тому числі, безалкогольні.

“Дуже жорстка логістика кожного спортсмена, пересування. Для нас дуже велика проблема — це обмежений час. Якщо ви не попали, кваліфікацію не пройшли, ви повинні, якщо не помиляюсь, протягом 24 годин вилетіти назад”, - підкреслив Томенко.

За його словами, також багато дискусій викликають ліжка, оскільки на Олімпіаді вирішили заборонити секс.

“Оскільки це вважається ковідна історія, небезпечна… Брати-японці придумали супер таку штуку — вони зробили картонні ліжка. Як ви розумієте — все зламається”, - сказав Микола Томенко.

Як повідомляв Знай.ua, Верняєв зазначив, що прогнозувати отримання медалей в спорті – це, напевно, марно.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Дарина Білодід назвала всіх причетних до її "бронзи" на Олімпіаді в Токіо: "Було важче, ніж мені".