Астролог Влад Росс в ефірі програми MY.UA роз'яснив з точки зору астрології розклад політичних сил в Україні і світі. Зокрема, він прокоментував майбутній візит президента України Володимира Зеленського до США.

«Зеленський під Водолієм. Це знак зодіаку, який хоче, з одного боку, реформ, щось змінити. Але десятий знак Водолія, Скорпіон - Джозеф Байден. Це начальник, той, хто керує», - зазначає астролог.

Він називає причину такої поведінки.

«Я думаю, це будуть жорсткі інструкції, тому що на зустрічі в червні Путін привіз величезний компромат на Байдена, після чого Байден став шовковим. Всі думали: що сталося на їхній зустрічі? Просто у Путіна є жорсткий, потужний аргумент, і та справа, яку заведено на Байдена ще в 70-х роках, є в архівах КДБ і ФСБ Росії», - зазначає астролог.

Також він припускає, що в Росії можуть відбутися внутрішні ситуації, пов'язані з виборами, призначеними на середину вересня.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«І це бродіння, Росія під Водолієм, і коли трапляються жорсткі квадратури між Сатурном і Ураном, різко змінюється влада. У попередній раз квадратура Урана і Сатурна була пов'язана з приходом до влади Володимир Путіна. Зараз ситуація повторюється. У грудні, я думаю, будуть великі передумови до того, що в Росії може різко змінитися влада. До цього може все йти, тим більше у Путіна може включитися останній соляр перебування при владі в день його народження, 7 жовтня», - каже Влад Росс.

Знай.ua повідомляв, що астролог Влад Росс прогнозує переміщення центру слов'янської історії в Київ.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, політолог Максим Ялі пояснив, що для Володимира Зеленського реалізація Мінських угод стала б політичним самогубством.