Лідер партії “5.10” Геннадій Балашов в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською розповів, коли в Україні відбудеться зміна влади.

Геннадій Балашов заявив, що він імпонує зміні поколінь.

"Тому що це нігілісти прийшли. Вони руйнують владу ретроградів. А навіщо нам ретрогради? Нігілісти зруйнують це все, і з'являться конструктивісти... Які зможуть на основі зруйнованого вже переходити до інших взаємин з людьми", - сказав Балашов.

Він зазначив, що під ретроградами він має на увазі політиків старого формату, які дивляться назад, і хочуть зберегти все як є.

"Олігархи хочуть зберегтися. Тимошенко хоче бути вічною Бабою Ягою. Порошенко хоче вічним царевичем сидіти, і так далі. Це ретрогради... А навіщо вони новому поколінню? Тимошенко, Порошенко, Новинський – цей поп, навіщо він двадцятирічним? Він не потрібен. Він не потрібен суспільству. Тому з'являються нігілісти, які говорять: "Вас точно не треба", - додав Геннадій Балашов.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За його словами, за Володимира Зеленського проголосувало стільки людей, тому що вони розуміють, що всі старі політики їм не потрібні.

"А далі будуть набридати нігілісти. Тому що нігілістам коли говорять: "А що ви робите, що ви будуєте?". "Так, ми руйнуємо. Ми боремося з олігархами. Ми ж їх перемагаємо". Ну а що ви будуєте для українця? Ось тоді з'являється конструктивіст. Це наступне покоління. Людей в один клік... Я думаю, до 2028 року сильні зміни будуть. 2028 рік — це в Україні закінчення другого терміну Зеленського. І це закінчення правління нігілістів. Це втрата довіри до нігілістів", - підкреслив Балашов.

Він зазначив, що на той час з'являться нові лідери, які будуть пропонувати конструктивні ідеї.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Зеленський похвалився однією з найуспішніших реформ: "Просувається набагато швидше".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Бізяєв розповів, що із себе представляє Тимошенко в українському політикумі.