Політолог Руслан Бізяєв висловив свою думку у програмі «Розвилка» із журналісткою Любов'ю Завальнюк щодо Юлії Тимошенко як фігури українського політикуму.

За словами експерта, про Тимошенко потрібно говорити в контексті старої політичної епохи. Політолог пояснює, що продуктами старої політичної системи також є більшість і сучасних політиків: Ющенко, Янукович, Порошенко, Бойко, Смешко – всі вони, окрім чинного президента України.

Щодо Тимошенко Бізяєв висловлює неоднозначні думки: з одного боку, це дійсно чоловік в українській політиці, з іншого – навряд її амбіції кудись та й приведуть. «Багато її дій не говорять про те, що вона зможе стати наступним президентом», - міркує він.

Принагідно політолог детальніше розповідає про наслідки існування старої системи з її правилами: «Ми тепер знаходимося за два кроки від прірви, відповідно, виділяти когось одного немає сенсу». На його думку, будь-хто із раніше перерахованих політиків при владі нічого принципово не змінить.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бодров порадив владі не робити різких рухів.

Також Знай.ua писав про те, що Міхєєв розповів, яким має бути нормальний політик.