Новий міністр внутрішніх справ Денис Монастирський вирішив на місяць зникнути з інформаційного поля. Це черговий піар-хід чи українська влада дійсно готує щось грандіозне? Політичний консультант Андрій Бодров у програмі Мирослави Бобровської «А как на самом деле розповів, як розцінювати таку заяву.

«Коли наша влада зараз задумує щось грандіозне, я цього вже боюся. З одного боку, можна, звичайно, не боятися, тому що в принципі слова так і залишаються словами, і досвід це вже підтверджує», - каже експерт.

Він зазначив, що влада вже робила багато гучних заяв, наприклад, про вступ України до НАТО, але це ні до чого не призвело.

На його думку, українській владі на даний момент не варто робити якихось різких рухів.

«Пірамідка державної влади досить вже спорохніла і зшита настільки тоненькими ниточками зараз... Що якщо робити дуже різкі рухи – вона може розвалитися взагалі», - сказав Бодров.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Бодров розповів, до чого можуть призвести дії Маї Санду в Молдові.

Також Знай.uа писав, що Томенко розповів, навіщо Зеленському вибудовувати свою вертикаль.