Військовий експерт Олег Старіков в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською розповів, чому Росія не веде широкомасштабну війну.

"Північний сусід — він прекрасно все бачить. Вони грають на всьому. Як тільки є прокол — і відразу ж жорстока інформаційна атака. Просто сучасні види бойових дій, найбільш руйнівною є не кінетична, не гаряча фаза, а інформаційна. Дипломатично-економічна", - сказав Олег Старіков.

Він зазначив, що українська влада чекає, що почнеться широкомасштабна війна, і на Україну нападе армія.

"Річ у тім, що сучасні війни вже зовсім інші. Зараз діє стратегія непрямих дій. Яку ввів в дію сер Безіл Генрі Ліддел Гарт. Це підполковник армії її королівської величності. Він проаналізував всі дії армії Сполученого Королівства, всі проколи, які були, і він сказав: "Не можна тупо наступати на стіну. Ти погубиш усіх людей. Найближчий шлях — це обхідний маневр", - додав Старіков.

За його словами, Російська Федерація використовує сучасні методи війни, і тому не лізе безпосередньо з ударами.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов зазначив, що треба дати бойовикам відступити в Росію.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що футуролог заявив, що наша стратегічна задача — перевиховати Росію.