У середовищі українських стилістів панує заздрість, яка мало не завадила кар’єрі майстра перукарського мистецтва В'ячеслава Дюденка. Детальніше про це він розповів у програмі Сергія Дойка «Особистість».

Передусім гість програми зазначає, що досягнути успіху за один день неможливо, про яку би професію не йшлося. «Це стаєрська дистанція, не спринтерська», - підкреслює він.

Дюденко розповідає, що у середовищі стилістів є багато таких спринтерів, які намагаються зробити все швидко: десь перемогти, дати інтерв’ю журналу, потрапити на телеекран, зробити кілька зачісок і накопичити клієнтів. «Людина не витримує тягар першої ситості. Так, ти стаєш популярним, у тебе з'являються перші гроші, і людина починає займатися тим, що охороняє ці гроші, цю ситість, їй страшно розвиватися», - пояснює стиліст.

Сам же Дюденко розуміє, що творча особистість, яка хоче мати серйозні результати і заявити про себе, повинна діяти інакше.

Принагідно він розповідає про свої проблеми, виклики та конкуренції у кар’єрі. «Я вже працюю 43 роки в цій професії, і завжди з'являлися якісь конкуренти, які мені виклики кидали», - каже стиліст.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Гість програми зазначає, що це події сорокарічної давності, коли він був молодим, а всі навколо – старші і заздрісні, обурені його вседозволеністю. «У мене було протистояння, коли я мало не кинув професію. Я вже був двічі чемпіоном України, і я пішов проти худради модельєрів України», - розповідає Дюденко.

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов заявив, що українці люблять вимірювати успіх в матеріальному достатку.

Також Знай.ua писав про те, що Дюденко назвав себе стильним провокатором.