У новому випуску програми «Розвилка» на каналі Руслана Бізяєва з журналісткою Любов'ю Завальнюк політолог Руслан Бізяєв розповів, що є відчуття грандіозних змін в найближчому політичному майбутньому.

«Я відчуваю, що ми напередодні грандіозного «шухеру», але не можу зрозуміти, коли і де це вибухне. Щось має статися, якась подія, коли все це рвоне. Але станеться це восени, як кажуть більшість моїх колег, або це станеться взимку, або навесні – у мене поки чіткого і однозначного розуміння немає. Але щось готується і це відчувається по зміні риторики на наших телеканалах і по тому, як поводяться наші політики», - підкреслив він.

Бізяєв сказав, що політики почали поводитися так, ніби через три-чотири місяці будуть вибори. І слід звернути увагу, вважає він, на те, скільки у нас пішло різних соцопитувань, при чому їх почали проводити практично через кожний тиждень-два, а це дуже великі гроші, при тому що вибори у нас повинні проходити у 2023 - 2024 році.

«При цьому соцопитування це ще й відповідні накрутки, а це значить, що хтось починає рухати свої фігури. І у мене, у зв'язку з цим виникає питання, а навіщо, адже на горизонті виборів, як нам пояснюють, немає, що вони задумали? І зрозуміти, що відбувається, ми зможемо, коли пройде візит Зеленського в США. Чи полетить він туди, як поговорять і з чим прилетить», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв, зі слів Ялі, що необхідно для зустрічі Зеленського з Байденом.

Також раніше для Знай.ua Ялі називав причини пізньої дати візиту Зеленського в Вашингтон.