Політолог Олег Лісний в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, чому президент США Джо Байден зустрічався з білоруською опозиціонеркою Світланою Тихановською.

Олег Лісний зазначив, що коли Світлана Тихановська зустрілася з Джо Байденом раніше, ніж це зробив президент України Володимир Зеленський — вона не "зробила його".

"Вона навіть себе не встигла зробити. Тому що це випадкова людина в політиці. А Зеленський все-таки обраний народом і досить легітимно, і визнаний у всьому світі. А тут виходить, що людина, яка опинилася випадково в політиці, тому що всі інші, знаєте, як на війні буває: вбивають командирів і найближча людина, яка навіть не хотіла командувати — так виходить. Ось, вона така", - сказав Лісний.

За його словами, зустріч Байдена і Тихановської виникла не випадково, і вона на руку президенту США.

"З президентом Америки часто зустрічаються опозиційні лідери. Це так прийнято. Сигнал світу, що ми не кидаємо цю країну. Я так це бачу. Як бачить пані, яка поїхала туди — я не знаю. Тому що я не вірю в лідерів, які не на барикадах. І які могли опинитися на барикаді, і не опинилися. Тобто, це не лідер. Можливо, до Білорусі це не зовсім справедливо, що я переношу досвід український на Білорусь... Я впевнений, що на пострадянському просторі без революцій досягти швидко результату неможливо. А ця пані не хоче революційного шляху", - додав Олег Лісний.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі назвав причини пізньої дати візиту Зеленського у Вашингтон.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Лукашенко заборонив українцям в'їзд до Білорусі, але декому пощастило.