Яке місце партії «Голос» в нинішньому політичному розкладі і які її подальші перспективи? Стан справ у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує політолог Дмитро Левус.

«Об'єктивно партії «Голос» уже не існує. Це людина, яка вже, по суті, мертва, але підтримується на штучному життєзабезпеченні. Це може тривати мало не до нескінченності, але з коми людина вже не вийде. Достатньо поцікавитися, скільки у «Голосу» реальних центрів в областях. У нього справи йдуть навіть гірше, ніж в інших партій, які продаються, перепродаються, передають документи. Зараз дуже багато думаючих та патріотично налаштованих громадян якщо не відвернулися повністю від політики, то розчарувалися в ній. Цинізм політиків передається виборцям, і вони думають: навіщо все це потрібно? Громадяни перестають в щось вірити, а значить, перестають відрізнятися від політиків, яким вони теж не вірять. Це і визначило долю «Голосу», - вважає політолог.

Виходячи з цього, він дав прогноз майбутнього цієї партії.

«З формальної точки зору «Голос» буде існувати й далі, але як партії його вже немає. Втім, я нічого іншого і не чекав, так що можу і надалі спокійно слухати пісні Вакарчука», - жартує Дмитро Левус.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував обставини виходу народного депутата Ольги Стефанишиної з цієї партії.

Також Знай.ua повідомляв, що громадський діяч Віктор Андрусів дав характеристику партії «Голос».