У програмі «Що далі?» на каналі «Знай24» політолог Дмитро Левус пояснив, у якій зараз ситуації партія «Голос».

Як зазначає гість програми, в Україні приблизно 80% партій створені спеціально для виборів, тобто це виборчий проект і «Голос» - саме такий. «Але «Голос» був краще чому? Тому що цікаві люди, які реалізувалися до... Але, бачите, не злітає», - каже він.

Принагідно експерт порівнює «Голос» із «Самопоміччю» і знаходить багато спільного. З іншого боку, Левус підкреслює, що в «Голосі» є доволі яскраві особистості, відомі ще до початку своєї політичної кар’єри.

Але те, що зараз відбувається із партією, політолог вважає доволі закономірним. «Довго жили, як на мене. Я взагалі вважав, що ця історія могла закінчитися трошки раніше», - додає Левус. На його думку, організм партії «Голос» не здатний до життя. Експерт зазначає, що у них із 400 депутатів 300 знаходяться у Львівській області чи в самому Львові.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Левус прокоментував заяву Стефанішиної на туалетному папері.

Також Знай.ua писав про те, що Карасьов розкритикував форму влади в Україні.