Народний артист України, гуморист, лауреат премії Аркадія Райкіна Володимир Мойсеєнко розповів у програмі «Снігова Лавина» Сніжани Єгорової, як у Німеччині побував «хорошим росіянином».

«Ми приїхали великою компанією: п'ять машин, п'ять сімей на лижний курорт Сант-Антон в Австрії. Ми взяли апартаменти у двох будиночках по сусідству. Господині одного будиночка, такій фрау, років 65, а господиня другого будиночка – її мама», - говорить він.

Накрили стіл в найбільших апартаментах, пили горілку з перцем, чарочок п'ять, напевно, кинули з устатку. І тут стукіт у двері.

«Заходить господиня другого будиночка: «Я на секундочку, просто запитати, чи не будете ви замовляти віденські булочки о шостій ранку?». Ми їй: «Будь ласка, сідайте!». Вона випиває чотири чарочки, закушує нашими опеньками і каже: «А ви знаєте, от ви хороші росіяни». Для них на той момент всі були росіянами, це зараз всі знають Україну. Ми не стали сильно заперечувати і запитуємо: «Значить, ви бачили поганих?», - продовжує артист.

«Так, минулої зими мій будиночок знімала сім'я росіян: мама, тато, дівчинка дев'ять років і три охоронці. Вони були погані. У мене вісім апартаментів по чотири людини. Тобто у мене може жити 32 людини. А жило всього шість, тому вони погані, хоч і платили вони за 32», - відповідає німкеня.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Так чому ж погані? - цікавляться гості.

«Вона відповідає: «Розумієте, в чому справа. Якби у мене жило 32 людини, всі 32 купили б квиток на катання, рівно половина взяла б напрокат лижі, палиці, шоломи. Всі на горі випили б кави, з'їли б супчик, випили б глінтвейн». Ми запитуємо: «А вам-то що?». А вона: «Як, грошики-то в бюджет!», - розповідає Мойсеєнко.

Як повідомляв Знай.ua, Данилець розповів про відносини з Мойсеєнком: «І брат, і друг, і колега».

Також Знай.ua повідомляв, що Павло Зібров накинувся на канал "Інтер" через Олега Винника: "Полюбіть нарешті Україну".