Голова партії “Сила нації” Андрій Пелюховський у програмі “Суб’єктивно з Андрієм Пелюховським” розповів, у що може перерости наступний Майдан.

"Майданом може не обійтися. Що таке Майдан: Майдан збирає тих, кому потрібен цей Майдан для отримання влади... Майдан — це дуже фінансово затратна частина. Тобто, прості люди не можуть оплатити цей збір. Наприклад, ми всі з вами можемо піти на вулицю, протестувати, зібратися Майданом. Зберемося групою осіб. Але люди дуже доведені до крайності. Вони жебраки на сьогоднішній день. Зазвичай революції відбуваються в ситості", - сказав Андрій Пелюховський.

Він зазначив, що навіть якщо 1000 осіб вийдуть на вулицю за ідею, то їх потрібно прогодувати, оскільки вони не роботи.

"Я боюся страшно, що люди в пошуках шматка хліба підуть на необдумані протизаконні дії. Я зустрічаюся з простими робітниками, вони кажуть: "Ми хочемо працювати. Отримувати гроші. Ми не хочемо йти додому". Тому що приходять, вдома проблеми, дружина пиляє. Це мужики розповідали... Я боюся, Майданом не закінчиться. Повірте, досить мужиків трошки підпоїти і все, вони як кинуться. Ось це буде страшно, ось я цього боюся. Що це буде не Майдан, це буде побоїще", - додав Пелюховський.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, назвав найважливіші факти про Сергія Нігояна, яким пишається Україна.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Карасьов розкритикував форму влади в Україні: "Жоден президент...".