Цінності – це ті палиці, які нам потрібні, щоб ми проходили болото життя. Про це громадська і політична діячка і підприємниця, в минулому - нардеп, голова Всеукраїнської громадської організації «Віче України» Інна Богословська сказала у програмі «БДСМ» з Олексієм Толкачовим.

«Будь-яка людина у своєму житті зустрічається з ситуаціями, з місцями, обставинами абсолютного болота. З цієї ситуації виводять цінності. А коли повна дезорієнтація, коли немає цих палиць, вас засмокче, і ви в цій жижі станете частиною корму для мешканців жижі. Це БДСМ. Це постійне переродження навіть кращого, що з'являється, в загальну сіру масу», - говорить вона.

Громадська діячка робить висновок: «Якщо суспільство правильно влаштовано, то кращі люди викликають інтерес, бажання їх наслідувати або навіть їх у чомусь переплюнути. Бути краще, вище, красивіше, успішніше, багатше. У нас всі кращі – це відразу апріорі вороги. Це дуже гіркі штуки. До тих пір, поки ми будемо брехати людям, самі собі, нічого не зміниться», - говорить вона.

Як юрист і як політик в минулому Богословська дала характеристику політичних процесів у сучасній Україні.

«Вибори сьогодні проходять як підстроювання під соціологічні побажання людей. Якщо народ каже «всі козли», значить, і лідер повинен говорити, що всі козли. Але при цьому народ говорить, що ми хороші, а інші - козли. Тому лідер повинен говорити, що всі хороші, але решта - козли. Це ходіння по колу, ніякого виходу з цієї ситуації немає. Тому коли народу стане зовсім пофіг, можна спробувати зробити реформу, зробити соціальні ліфти для нового типу еліт», - стверджує Богословська.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Знай.ua повідомляв про те, що Толкачов поставив діагноз українському народу: глибока інфантильність.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Толкачов розкритикував викривлення історії.