У своїй програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським» глава ГО «Захист і допомога», голова партії «Сила нації» Андрій Пелюховський висловив свою думку щодо заходів, які влада вирішила провести на День Незалежності України.

Політик стверджує, що дії влади нераціональні: вона готова витратити 5,5 мільярдів гривень на пишну організацію Дня Незалежності, але цієї суми вистачило би для будівництва 10 заводів і забезпечення робочими місцями 5 тисяч осіб.

Таке свято, на думку Пелюховського, більше сподобалось би українцям. «У нас розвал економіки, у нас пандемія, ми на межі війни, знищення виробництва... Це бенкет серед чуми. Ви поцікавилися, чи хочемо ми цього?», - обурюється експерт.

Принагідно він згадує крилату фразу «Хліба та видовищ» і акцентує на тому, що на першому місці хліб. «На жаль, люди втомилися від видовищ. Хліба немає! У людей порожні холодильники...», - каже Пелюховський. Політик зазначає, що українців більше влаштував би повний холодильник на День Незалежності, аніж порожній.

Тим не менш, попереджає експерт, будь-яке терпіння має межу, хоч українці й дійсно дуже терплячі. «Я бачу, що люди на межі зриву... Тобто терпіння вже підходить до критичної точки», - підсумовує він.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пелюховський заявив, що терпіння українців підходить до критичної точки.

Також Знай.ua писав про те, що Пелюховський порадив націоналізувати державні підприємства.