Глава ГО «Захист і допомога», голова партії «Сила нації» Андрій Пелюховський у своїй програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським» заявив, що українці дуже терплячий народ.

Також він процитував Джохара Дудаєва – першого президента Ічкерії, який боровся за незалежність свого народу.

«Мусульманин за віросповіданням... Він перший мусульманин, який визнав за рівністю сили духу християнина. Він визнав українську націю. Він сказав про українців – це про єдину націю сказав: «Український народ – це сильний народ, це мудрий народ. З ними потрібно тільки дружити. Терплячий народ – дуже небезпечний народ. Коли закінчується в українців терпіння – вони не відчувають межі дозволеного. Не дай вам Аллах щось забрати в українця. Вони повернуться на землю предків, і живі будуть заздрити мертвим». Я процитував його», - сказав Пелюховський.

На його думку, українці вже знаходяться на межі зриву.

«Терпіння вже підходить до критичної точки. Дуже страшно, що на сьогоднішній день відбувається. В основному удар дуже сильний по кому йде? По пенсіонерах, вчителях, лікарях, малозабезпечених... Це взагалі дуже страшно», - каже експерт.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Він попередив, що незабаром середня платіжка по тарифах буде 5-6 тис. грн на сім'ю.

Пелюховський порадив політикам і чиновникам піти на ринок, встати в найбільшу чергу і послухати, що говорять люди.

«Я живу від ринку метрів 200. І мені боляче дивитися, коли прості українці перебирають цю гниль, щоб якусь ягідку задешево принести дитині. Ось це страшно», - резюмував політик.

Як повідомляв Знай.uа, Пелюховський заявив, що Росії не вдасться захопити Україну.

Також Знай.uа писав, що Бізяєв вважає, що центральна влада хоче скинути проблему підвищення тарифів на місцеву владу.