У новому випуску програми «Розвилка» на каналі Руслана Бізяєва з журналісткою Любов'ю Завальнюк політолог Руслан Бізяєв розповів про можливий сценарій тарифного майдану.

«Найбільш ранній термін, коли крім медійної складової тарифний майдан може перетворитися в щось серйозне, напевно, це в кінці вересня не раніше. Коли почнуть заходити перші повноцінні платіжки, а опалювальний сезон починається з 14 жовтня», - розповів він.

Бізяєв вважає, що вже зараз проходять певні рухи, які говорять про те, що люди на місцях будуть протестувати. А центральна влада хоче скинути цю проблему на місцеву владу, упевнений він, але місцева влада розуміє, що Київ десь далеко, а рвати будуть конкретно їх.

«І це при тому, що на місцях процвітає корупція і зрозуміло, що вони живуть на схемах, але тут вже не до жиру - бути б живим. Тому я думаю, що осінь це буде період декількох загострень, в тому числі тарифного майдану, політичного протистояння і не виключено можливе загострення на Донбасі», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Постернака, що осінь у нас обіцяє бути спекотною.

Також раніше для Знай.ua Омелян розповідав, що і на перший, і на другий Майдан українці вийшли не за хліб з ковбасою, а за справедливість.