Економічний експерт Юрій Гаврилечко у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, чи мають право політики і чиновники публічно висловлювати особисту думку.

«Я взагалі не дуже розумію, що таке особиста думка чиновника, висловлена публічно. Тоді, напевно, перш ніж щось сказати, чиновник повинен повісити на себе табличку: «У найближчі 10 хвилин я не чиновник, а приватна особа. Ось моя заява про відхід добровільний з посади. Я зараз щось скажу, а потім заяву заберу назад». Якось так», - каже експерт.

На його думку, чиновник не може публічно висловлювати особисту думку як якась незалежна особа.

«На превеликий жаль, це не тенденція останнього часу. У нас якось за останні років 30 відбувся зсув понять. Представники влади дивовижно почуваються в ролі експертів. До експертів при цьому пред'являють претензії такі ж, ніби вони представники влади. Депутати у нас коментують все що завгодно, і при цьому ні за що не відповідають. І всі це вважають абсолютно нормальним явищем», - сказав Гаврилечко.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Пелюховський заявив, що терпіння українців підходить до критичної точки.

Також Знай.uа писав, що Чаплига заявив, що в Україні відбувся розкол ідеологій.