Український плавець Денис Силантьєв в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, які найяскравіші моменти від Олімпійських ігор йому запам'яталися.

"Мені взагалі подобається дивитися Олімпійські ігри, коли б'ються спортсмени, як би не було їм складно і важко. Вони заряджають цим позитивом. Я сьогодні дивився, як боролася наша дівчина-українка, як боровся хлопець-українець. І видно було, як він втомився. Як у нього немає сил вже триматися за цього свого суперника. Але він все одно намагався його побороти. І я прекрасно розумів, що він відчуває в цей час. І точно так само інші види спорту", - сказав Денис Силантьєв.

Він зазначив, що Михайло Романчук протягом 15 хвилин боровся і програв в одну секунду першому місцю.

"Такі моменти, вони показують, наскільки Україна — країна, яка може ростити чемпіонів. Країна, про яку знають, яку потрібно поважати. І з якою потрібно рахуватися. На жаль, завдяки спортсменам тільки про нашу країну така думка складається. Не завдяки нашим чиновникам, політикам. Знаєте, ми іноді сміялися, коли говорили: "А якщо провести Олімпійські ігри серед наших чиновників? На якому б місці вони були, щодо виконання своїх функцій", - додав Силантьєв.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За його словами, Україна пройшла екватор, і є ще тиждень, щоб показати результати.

Як повідомляв Знай.ua, Силантьєв пояснив, чому на Олімпіаді-2020 змінили правила.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що українка Еліна Світоліна завоювала "бронзу" на Олімпійських іграх в Токіо: вирвала перемогу в останній момент.