Перекладач та ветеран батальйону “Айдар” Максим Козуб в ефірі програми “Конституційна кухня” з Геннадієм Друзенком розповів, що після смерті президента Росії Володимира Путіна стане видно, чого досягла Україна.

Максим Козуб зазначив, що попри те, що Росія напала на Україну, потрібно слідкувати за тим, як вона розвивається у побутовій, науковій та технічній сфері.

“Це не значить, що не треба придивлятися до того, що там відбувається у різних сферах. Я знаю, от я читав про розвиток механізмів якоїсь безготівкової, карткової, смартфонної тощо, оплати в громадському транспорті. В Росії в багатьох містах, не кажучи вже про Москву, ці механізми стали розвиватися раніше і активніше. І розвинулися більше ніж у нас. А у нас, якби ми стільки робили в цій площині, скільки ми говоримо і робимо щось в якихось площинах, таких, пропагандистських. “Ура”-якихось. Я думаю, що ми б іншу Україну на сьогодні мали”, - сказав Козуб.

За його словами, коли Володимир Путін помре — це не дозволить автоматично Україні стати кращою. Для цього потрібно розвиватися.

“Колись таки помре Путін, розвалиться чи не розвалиться Росія, принаймні, зміниться влада в Кремлі, закінчиться війна тощо. І у декого з наших співвітчизників, в тому числі і дуже так, патріотично налаштованих, настане велика розгубленість. Якийсь, як тепер модно казати, когнітивний дисонанс. Тому що тоді нам уже ніхто не буде заважати, нам не треба буде витрачати гроші, сили, час, людські ресурси на війну, і от стане видно, скільки ми недоробили, недобудували”, - додав Максим Козуб.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Він зазначив, що тоді стане видно, яка продуктивність українського виробництва, чи є верховенство права, і як працюють інформаційні системи.

“І там уже не можна буде звалити на те, що у нас все погано, тому що Кремль на нас пішов, тому що Путін”, - підкреслив Козуб.

За його словами, можна змінити себе та Україну.

Як повідомляв Знай.ua, астролог Росс розповів, де і від чого помре Путін.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що футуролог зазначив, що наше стратегічне завдання — перевиховати Росію.