Політолог Руслан Бізяєв в ефірі програми “Прогноз” з Любов’ю Завальнюк на каналі "Знай24" розповів, на якому рівні знаходиться рейтинг президента Володимира Зеленського.

"Що стосується рейтингу Зеленського, то наскільки я розумію, поки він трохи вище 20%. 21-22-23. Ось тут контрольна точка — це 20%. Якщо рейтинг президента падає нижче — йому дуже важко зберігати керованість вертикалі влади... Є люди, які вважають, що Зеленський — новий політик. Він не краде, на відміну від всіх інших. Ну, щось у нього виходить, щось не виходить", - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що рейтинг Володимира Зеленського підвищився після блокування проросійських телеканалів, а також його може підвищити історія з Петром Порошенком, яка активізується восени.

"Він поки балансує. Якщо протягом цього політичного року (а під політичним роком я маю на увазі осінь 2021- осінь 2022), він ситуацію не переламає — навіть немає сенсу йти балотуватися на другий термін, хоч би що там розповідало його оточення. Хто не вірить — запитайте у Петра Олексійовича", - додав Бізяєв.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Скаршевський розповів про роль президента і РНБО у формуванні тарифів.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Зеленський дозволив малюкам "відриватися" біля свого офісу.