Український бізнесмен, видавець і письменник, засновник Інституту дослідження щастя Володимир Чеповий у програмі «БДСМ» з Олексієм Толкачовим заявив, що без сторонньої допомоги Україні не піднятися з колін.

«Кажуть: поляки молодці, нам їх наздоганяти 50 років. Але ж це колективний, міжнародний, трансатлантичний проєкт, так само як проєкт Німеччини після війни. Польща – це проєкт трансформації країни за правилами: Копенгагенські критерії, бізнес-планування. Більше 300 мільярдів доларів за останні 20 років безповоротного фінансування», - розповідає він.

Чеповий згадує аргумент: «А, це зовнішнє управління!» й пояснює: «Зовнішнє управління – це якщо ми погодимось виконувати правильні правила, і ми потрапимо тоді в реанімацію, бо ми реально поранені і кров тече. Зараз війна, кров тече. Другий план – коли інша сила бачить, як нас просто розібрати на органи, і все, тіло кльове».

Самі вирулити з цієї складної ситуації ми не зможемо, зазначає ведучий. Але чи зацікавлені західні країни в появі нової, сильної, яскравої і якісної України?

«Я впевнений, що так. Це демократичний світ, його можна обзивати соросятами, як завгодно, це інформаційна війна. Це тому, що нашому східному сусіду дуже вигідно, щоб ми не пішли в реанімацію. Це не класична війна. Це пояс жаху, він спеціально зроблений з першого дня, межа розмежувань, обов’язкові обстріли. Ну, хіба це війна? Ні. Треба почитати будь-яких древніх чи філософів по війні, щоб зрозуміти: якщо війська зупинилися, то лишаться тільки кущі. Війська не буде. Це морально-психологічне вбивство», - розмірковує Чеповий.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Лутковська розповіла про крах державності в Україні: «Це відверте порушення Конституції».

Також Знай.ua повідомляв, чи повинні чиновники володіти навичками перемовника.