У Національному Корпусі стали на захист Азовського руху, у членів якого провели обшуки. Про це йдеться на сайті партії.

“Сьогодні в Харкові СБУ провела низку обшуків у членів Азовського руху. Характер обшуків, статті, що інкримінують — все це носить яскраво виражений замовний характер… Азовський рух восьмий рік стоїть в авангарді боротьби за нашу державу, як на передовій, так і в тилу, не даючи владі домовлятись з ворогами та здавати національні інтереси держави”, - йдеться у заяві.

Вказано, що обшуки проходили у восьми ветеранів, які брали участь у російсько-українській війні.

“Один із затриманих — автор відомого в усьому світі гасла “Путін — х*йло”, харківський патріот, ветеран російсько-української війни Сергій Величко (Чілі)... Закликаємо всі проукраїнські сили підтримати захисників України, яких переслідує влада. Завтра, 6 серпня, у Шевченківському районному суді Києва відбудеться засідання щодо обрання міри запобіжного заходу патріотам з Харкова”, - сказано у заяві.

За словами військового Максима Жоріна, до Харкова з’їжджаються сотні людей, які хочуть підтримати Чілі, однак виникають труднощі, оскільки їх затримують.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

“В Харківській області поблизу Валок силовики перекрили дорогу нашим активістам. Безпідставно тримали чотири години на місці, щось з’ясовуючи і просто тягнути час. Відпустили лише коли зрозуміли, що просто так ніхто це терпіти не буде. Не так давно Янукович також здавався всесильним та віддавав незаконні накази. Всі ми пам’ятаємо, де він тепер”, - написав Жорін у своєму Telegram-каналі.

Як повідомляв Знай.ua, у Черкасах “Нацкорпус” прогнав з-під суду прихильників “ОПЗЖ”.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Андрій Білецький заявив, що нам знову впарюють “формулу Штайнмаєра” з виборами на окупованих територіях.