Очільник Нацкорпусу Андрій Білецький у своєму Telegram розкритикував «формулу Штайнмаєра». За його словами, такий сценарій неприйнятний, бо він шкодить суверенітету України та фактично легалізує так звані «ЛДНР».

«Два тижні в Офісі Президента говорили, що Зеленський їде до Німеччини зупиняти «Північний потік-2» або, як мінімум, вибивати компенсацію. В результаті мови про це не було – нам знову впарюють «формулу Штайнмаєра» з виборами на окупованих територіях», - зазначив Білецький у публікації.

За словами Білецького, Захід не ставить собі у пріоритет ціль захистити територіальну цілісність та суверенітет України, бо, на думку Білецького, «формула Штайнмаєра» – це легалізація терористичних угруповань на сході України.

«Свого часу на одному з ефірів сивочолий гетьман переконував, що «ніякої «формули Штайнмаєра» не існує» і ніхто з української влади її не підтримує. А виходить, що існує. Більше того – для її впровадження Захід наполягає на змінах в українському законодавстві», - підкреслив Білецький.

Націоналіст зазначив, що два роки тому ветерани та патріоти під гаслом «Ні капітуляції» проводили різні акції, щоб показати владі, що особливий статус, амністії та вибори на Донбасі – це неправильно.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Формули Штайнмаєра», плани Мореля та інші подібні «ініціативи» – це шлях не до миру, а до капітуляції. Сьогодні ми знову маємо бути готові тиснути на владу, щоб вона прогнулася під інтереси свого народу, а не Росії», - заявив Білецький у своєму Telegram.

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус вшанував пам’ять Романа Шухевича: Більше тисячі учасників.

Також Знай.ua повідомляла, що Нацкорпус вимагає звіту від ДБР у зв’язку з заявою Зеленського щодо «справи вагнерівців».