Політолог Ігор Рейтерович в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, яке політичне майбутнє у нових політиків.

"Володимир Зеленський, треба віддати йому належне або прийняти, як даність, він показав, що він з деякими членами своєї команди, які були дуже близькі до нього, може розставатися. І може розставатися дуже легко. Коли мова йде безпосередньо про його політичне, електоральне, якесь інше виживання", - сказав Рейтерович.

За його словами, багато нових особистостей в політиці не мають політичного бекграунду, і їм нікуди буде повертатися. Так, старі політики розуміли, що, що б не відбувалося — вони зможуть себе зберегти в політиці.

"Представникам цієї влади, за великим рахунком, нікуди буде вже повертатися. Тому що вони так поводяться по відношенню до представників взагалі будь-якої політичної, економічної еліти, яка є в країні, що коли вони цієї влади позбавляться — їм треба буде тільки або кудись бігти, або категорично говорити про те, що вони ніколи політикою займатися не будуть", - додав політолог.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Анатолій Матіос показав, як Давид Арахамія відривається в Скадовську: "Діджей устриця".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Друзенко пояснив різницю між тиранією і конституційною демократією.