Політика влади та її невдалі рішення стали причиною інциденту з гранатою в Кабінеті міністрів. Так сказав політолог Тарас Загородній у своєму блозі.

Як розповідає ведучий, інцидент із гранатою в Кабінеті міністрів стався через те, що влада не підтримує ветеранів і один із колишніх військових вирішив так показати своє невдоволення. Такою, каже Загородній, є передісторія цієї ситуації. «Людина, яка воювала за нашу країну, а всі проросійські ЗМІ саме це і відзначають, бо хочуть зробити з неї несамовиту, увірвалася в Кабмін з бойовою гранатою і вимагала, щоб на неї звернули увагу», - повідомляє експерт.

Політолог зазначає, що так суспільство реагує на політику влади та її невдалі рішення. «Ставлення до воїнів АТО, які воювали, таке, що їм не надають психологічну підтримку», - розповідає він. Загородній акцентує на тому, що це стосується не лише військових. У приклад він наводить ФОПів, які теж зараз зазнають утисків у фінансовому плані.

Ведучий попереджає, що не закликає ні до чого, але влада своїми діями сама підштовхує громадян виявляти своє невдоволення так, як вони вважають за потрібне. «У людини накипіло і зрозуміло, що ця тенденція погана для влади», - констатує Загородній.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній прокоментував зустріч Байдена з Тихановською.

Також Знай.ua писав про те, що Загородній розповів про роль США в ядерному роззброєнні України.