На що зараз влада переважно витрачає гроші? Про це у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розповідає політичний експерт Сергій Биков.

«До Дня Незалежності у нас відкривається шість аеропортів. А внутрішні пасажирські перевезення – це єдине, що врятувало авіакомпанії в ковідний рік. А як часто до цього в Україні відкривали нові аеропорти? Таке було хіба що на Євро-2012. Зараз у нас є план дій – дуже жорсткий і амбітний, але його виконують. Однак ми не поспішаємо зробити все до якоїсь дати. Також можна пред'явити понад сто нових шкіл, понад сто приймальних відділень лікарень. І мова йде не тільки про ремонт самих будівель, але і про встановлення нового медичного обладнання, якого раніше в районних лікарнях не було», - зазначає експерт.

За його словами, у багатьох територіальних громадах не було навіть звичайного апарату УЗД.

«Раніше пацієнта доводилося везти в районний чи обласний центр, щоб зробити банальне УЗД. Зараз на місці роблять і його, і ЕКГ, і комплекс інших тестів і досліджень – прямо в приймальному відділенні», - говорить Сергій Биков.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше глава Федерації роботодавців транспорту Володимир Гусак допустив, що ефект від «Великого будівництва» може зійти нанівець.

Також Знай.ua повідомляє, що народний депутат Сергій Шахов зажадав перевірити реалізацію «Великого будівництва».