«Професійний провокатор» і громадський та політичний діяч Дмитро Корчинський розказав у новому випуску програми «Особистість» Сергія Дойка, чому вивів людей на акцію під Офісом Президента, де партія «Братство» проявила себе на ЛГБТ-рейві.

«Там були різні націоналістичні організації, «Братство» просто проявлялося найбільш буйно. «Братство» - це християнська спільнота і намагається протидіяти всім антихристиянським і антинаціональним силам, які є в суспільстві. Ці от маніхеї, які організовували так званий рейв – це антинаціональна, антихристиянська течія. Це треба поборювати. Це значно більш небезпечно, ніж здається обивателям», - каже він.

Корчинський зазначає, що в Європі зараз потужний потяг до самогубства європейської культури, європейських націй, церкви. І саме звідси оця лояльність.

«Насправді цей так званий ЛГБТ-рух чи, як ми кажемо, маніхейство – це необільшовизм. Свого часу в більшовиків був пролетаріат. В пролетаріаті самому нічого особливо поганого не було, крім алкоголізму. А небезпеку становили захисники прав пролетаріату, революційні соціал-демократи. Вони теж казали: «Ну, що ви причепилися? Хлопці борються за восьмигодинний робочий день, за право на страйки і таке інше». Потім соціал-демократи прийшли до влади в Україні і знищили багато мільйонів людей. Прийшли до влади в Китаї і знищили ще дуже багато людей. Скрізь, де вони отримували можливості, вони знищували дуже багато людей, культуру, церкву, взагалі все добре», - розповідає Корчинський.

Зараз у цих ліваків не залишилось пролетаріату.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

«Зараз замість пролетаріату у них сексуальні меншини. Але захисники прав гомосексуалістів – це дуже небезпечна «єрунда». Це необільшовизм, так само й російськомовні українці. Захисники їхніх прав - це конкретна «вата» й агентура Кремля, і от проти них потрібно боротися, як і проти захисників прав ЛГБТ», - резюмує політик.

Знай.ua повідомляв, що Зісельс розповів про перехідне українське суспільство.

Також Знай.ua писав про те, що Зісельс назвав головну передумову стабільної держави.