До безпосередніх воєнних дій РФ не вдасться, але вона продовжить розколювати суспільство і в інших країнах. Таку думку висловив капітан першого рангу ВМС США у відставці Гарі Табах у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?».

На думку гостя програми, розгортання воєнних дій очікувати варто, але не з боку РФ, а зсередини самої України. Він говорить про п’яту колону РФ, яка діє в інтересах Путіна.

Сам же Путін, переконаний Табах, до безпосередніх воєнних дій не вдасться. «Путін не ходить в лобову атаку. Він пішов до Грузії, він зрозумів, що це не працює. І потім, у нього КДБ-шні мізки. І його оточення з такими ж мізками», - пояснює експерт.

Як він зазначає, президент РФ діє інакше: він домагається розколу у суспільстві – так було із США, з Білоруссю, з Україною. «Якщо воно розколеться і буде бійка... Путін сидить і запасається попкорном», - констатує Табах.

За словами гостя програми, коли чергове суспільство розколюється, Путін показує це росіянам як приклад, а чи хочуть вони такої ж ситуації у себе в державі.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Рябчук заявив, що Росія – це цивілізація, яка нічого, крім атомних ракет, нафти і газу, не виробляє.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі проаналізував конкурентні переваги Путіна в гібридній війні з Україною.