Вчора, 12 серпня, у Херсоні стався напад на соратника партії «Держава» Кирила Стремоусова під час спілкування з місцевими жителями. Про це було повідомлено на офіційному сайті партії «Держава».

«Напад групою зловмисників стався під час публічного спілкування Кирила Стремоусова з жителями Херсона при повній бездіяльності поліції, яка була присутня на місці інциденту», - зазначено в публікації.

Представники партії пов'язують напад на Стремоусова з метою не допустити його участь у довиборах до Верховної Ради в жовтні цього року. Також відзначено, що цей напад може бути пов'язаний з його журналістською і громадською діяльністю у Херсоні.

«Партія «Держава» вимагає негайного розслідування даного нападу і публічного звітування поліції про проведення досудового слідства. Вся інформація про нападників з ПІБ і адресами вже передана представником партії «Держава» в поліцію», - зазначено на сайті.

Як повідомляв Знай.ua, соратники партії «Держава» вийшли під литовське посольство з гаслом «Свободу Альгірдасу Палецкісу – ні політичним репресіям!».

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що партія «Держава» привітала українців з Днем Хрещення Київської Русі.