Партія "Держава" привітала українців з Днем Хрещення Київської Русі. Про це представники партії повідомили у Telegram-каналі партії.

«Партія «Держава» вітає всіх з Днем Хрещення Київської Русі. Цілих 1033 роки православна віра розвивається на нашій землі і допомагає багатонаціональному нашому народові переживати як радості, так і негаразди», - зазначено в публікації.

У Telegram відзначено, що православна церква в різні періоди історії утискалася і навіть зараз можна помітити подібні прояви.

«Не дивлячись на дії маргінальних політиків, православна церква є надійною духовною основою нашого народу. Нехай в цей святковий день молитви за мир в Україні будуть почуті, а в ваших оселях завжди буде панувати мир, добробут і взаєморозуміння», - підкреслено в Telegram.

Як сказано в публікації, православна віра є оплотом добробуту і здорових відносин людей, що дуже важливо в розвитку суспільства, навіть у сучасному світі.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, «Держава» безумовно буде відстоювати права всього народу України: в партії заявили про тиск влади на КСУ.

Також Знай.ua повідомляв, що заводи Коломойського, ЦПК і НАБУ синхронно не з'явилися на суд по своїй скарзі проти закриття справи «Роттердам+».