Політтехнолог Сергій Гайдай в ефірі програми "ПРОГНОЗ" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, чому він не вірить в те, що Дмитро Разумков може стати президентом України.

"Я не вірю в пана Разумкова. З простої причини. Кожного політика, навіть того, що не дуже відбувся, визначає його політичний зміст. Ти не який, а ти за що? І навіть у пана Зеленського, якого я вважаю, що він, як політик, ще не відбувся... У нього був чіткий політичний зміст. Змінити брехливого президента Порошенка", - сказав Сергій Гайдай.

Він зазначив, що у Дмитра Разумкова при цьому відсутній політичний зміст.

"Такою квінтесенцією є його ролик: “Починаємо працювати”. Покинутим містом їде мовчазний хлопець, не сказавши ні слова він заходить в пустельну Раду, заходить в порожній зал і говорить всього одну фразу: "Починаємо працювати". Це можна висунути під зміст? Абсолютно ні. І скажіть, будь ласка, ви спокійно можете описати зовнішність Разумкова, хто він такий. Законсервований комсомолець 80-тих", - додав Гайдай.

За його словами, не можна сказати, за що виступає Дмитро Разумков, і які він ставить перед собою цілі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Він багато в чому потрапляє в ситуацію Гройсмана", - підкреслив політтехнолог.

Як повідомляв Знай.ua, Микола Томенко стверджує, що під куполом засідає "Верховна Рада народних брехунів і циніків України".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Карасьов розкритикував форму влади в Україні: "Жоден президент...".