Політолог Тарас Загородній у своєму блозі розповів про боротьбу з корупцією в Україні. За його словами, Захід звинувачує нас в бездіяльності в боротьбі з корупцією, але при цьому сам контролює антикорупційні органи.

«Нещодавно вийшла претензія від ЄС до України, що ми не боремося з корупцією. Ми, звичайно, це не заперечуємо, що у нас не все добре з корупцією, але мене завжди розчулюють претензії Західних партнерів, що Україна не бореться з корупцією», - зазначив Загородній.

За словами експерта, це парадокс, тому що Захід сам контролює наші антикорупційні органи. Як зазначив Загородній, Захід наполягає на тому, щоб наші антикорупційні органи залишалися незалежними.

«Вони знаходяться під повним вашим контролем. Немає навіть аудиту за 6 років, що вони зробили, навіть не сформована комісія відповідна. При цьому нам розповідають, що ми не боремося з корупцією», - підкреслив Загородній.

На думку політолога, за результат боротьби з корупцією в Україні відповідає Захід, який контролює антикорупційні органи, тому звинувачувати Україну в цьому питанні нелогічно.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній назвав причини інциденту з гранатою в Кабміні.

Також Знай.ua публікував слова Загороднього: Тихановська їздить по всьому світу, як визнаний президент Білорусі.