Політолог Олександр Курбан у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, чи чекати протестних настроїв в Україні цієї осені.

«Чекати. Причому протестні настрої будуть досить специфічні і широкого профілю – починаючи від війни і закінчуючи тарифами», - каже експерт.

За його словами, ближче до осені на Донбасі, як правило, починаються рухи як на політичних, так і на військових фронтах.

«Поки американська сторона, європейці і Росія взяли паузу. Вони чекають відповідних рішень з боку України, з боку всіх учасників переговорів. По всій видимості, до осені серйозних змін геополітичної кон'юнктури у світі і, зокрема, в Україні не буде. І тому восени, по всій видимості, ескалація військової напруженості на Донбасі буде знову мати місце», - сказав Курбан.

Також він розповів, наскільки сильно ця ескалація буде проявлятися.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«У порівнянні з 2014 роком, вже не так сильно. Тому що у Путіна вже немає стільки грошей, немає стільки ресурсів, немає стільки можливостей», - стверджує політолог.

Водночас експерт зазначив, що останнім часом на Донбасі збільшилася кількість обстрілів, в результаті яких гинуть українські військові та мирні мешканці.

Як повідомляв Знай.uа, Решмеділова розповіла про політику ЄС щодо Росії: «Однією рукою ми санкції накладаємо, а іншою рукою тиснемо руку Путіну».

Також Знай.uа писав, що Доній розповів про мету візиту Меркель до України.