На найбільшому в Європі екрані торгового центру «Gulliver» було представлене моушен-відео, яке розроблене всесвітньовідомим ілюстратором Сергієм Майдуковим спеціально для Пархомівського художнього музею.

Пархомівський художній музей ім. Луньова, який є єдиним в Україні, що має у наявності роботи Пабло Пікассо, нещодавно отримав новий поштовх до розвитку.

Відповідно до програми з ребрендингу, музей матиме власну лінійку брендової продукції, айдентику, нову комунікаційну стратегію та аудіогіди двома мовами: англійською та українською, зокрема для залучення іноземних відвідувачів.

Озвученням аудіогіду займалися співачка Аліна Паш та письменник Сергій Жадан.

«Мистецтву під силу об’єднувати та змінювати життя. Ми це бачимо на прикладі Пархомівського музею. До нашої роботи долучилося багато крутих людей і бізнесів із різних сфер. Серед них і «Gulliver», за що ми дуже вдячні. Наша колаборація – яскравий приклад того, як соціально-відповідальний бізнес та громадські проєкти, разом можуть реалізовувати потужні ініціативи», - вважає український політолог, автор книг «Як працює путінська пропаганда» та «Як зробити Україну успішною» Микола Давидюк.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

ТРЦ Gulliver задля розширення аудиторії музею показав на своєму екрані відео про Пархомівський музей.

Керівниця ініціативної групи, яка співпрацює з музеєм, зазначила, що бізнес відіграє важливу роль у розвитку подібних проєктів.

Як повідомляв Знай.ua, Павленко розповів про продаж майна з кримінальним минулим.

Також Знай.ua публікував слова Давидюка: Завдяки успішному кейсу по брендингу Пархомівки, ми хочемо дати поштовх для розвитку регіону.